Sirkusjuna saapuu

Itkonen, Jukka
Nimeke: Sirkusjuna saapuu
Tekijät: Itkonen, Jukka (Kirjoittaja)
Warsta, Elina (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522881809
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € 16,10 € (14,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2. painos, 2016
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 92
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
”Nurkanpyhtään huomattavimpia rakennuksia ovat kaupungintalo, kirkko, rautatieasema, Nikkisen sulkapallotehdas ja jäähalli, jossa pelataan jääkiekkoa, pidetään häitä ja pilkkikilpailuja, järjestetään myyjäisiä ja koiranäyttelyitä. Kaupungissa tosin on vain kolme koiraa, mutta niitä näytellään kernaasti kaikille halukkaille.”

Nurkanpyhtään unelias pikkukaupunki on tylsääkin tylsempi paikka. Eräänä kesäpäivänä Rahtusen perhe viettää ihan tavallista (siis tylsääkin tylsempää) aamua puuroa syöden ja lehteä lukien. Näyttäisi tulevan taas yksi ihan tavallisen tylsä päivä, ajattelee Lilli Rahtunen. Vaan kiitos isä Rahtusen raidallisen pyjaman, sirkustirehtöörin ja yhden hikoilevan pingviinin, kesästä kehkeytyykin ihan jotain muuta.

Jukka Itkonen on rakastettu kirjailija, jolla on laaja ja monipuolinen tuotanto. Hänen leikittelevät ja elämäniloiset tekstinsä ovat monenikäisten suosikkeja. Elina Warsta on arvostettu kuvittaja-graafikko, jonka kädenjälki ihastuttaa mm. monissa kansissa ja lastenkirjoissa.


Katso myös näitä tuotteita