Ainutlaatuinen Fufu

Cruz, Carlos da
Nimeke: Ainutlaatuinen Fufu
Tekijät: Cruz, Carlos da (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548565
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.10.2023
Hinta: 22,00 € 16,50 € (15,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 34
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Lasten kirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 2
Fufu on jonkinlainen... Mikä se onkaan? Se osaa venyä ja vanua joka suuntaan kuin vaahtokarkki. Se pystyy muuttumaan kiveksi, joka pomppii villisti veden pinnalla, tai varvastossuiksi, joiden läpsyvää flipflop-ääntä se rakastaa. Se osaa KASVAA ja kutistua pikkiriikkiseksi.

Mutta mikä Fufu oikein on? Se ei ole itsekään ihan varma. Onko se kenties nelikulmio? Vai sittenkin kolmio? Tai ympyrä? Itseään etsiessään Fufu yrittää kaikin voimin muuntautua muiden muotoiseksi. Mutta lopulta se ymmärtää, että se ei voi olla kukaan muu kuin Fufu. Oma erityinen, ainutlaatuinen itsensä. Eikä se ole lopulta niin kovin vaikeaa!

Ihastuttavan uniikki ja koskettava kirja kertoo erilaisuudesta, suvaitsevaisuudesta, itsensä hyväksymisestä ja oikeudesta olla omanlaisensa.Carlos da Cruz on tehnyt useita kuvakirjoja sekä lastenromaanien, -tietokirjojen ja oppikirjojen kuvituksia vuodesta 2001 lähtien. Hän on opiskellut grafiikkaa ja sarjakuvapiirtämistä Ranskassa. Da Cruz tekee kuvia myös ranskalaisiin lastenlehtiin ja on erityisen kiinnostunut historian kuvittamisesta. Da Cruz asuu Espoossa.


Katso myös näitä tuotteita