Äkkää ja tökkää - Eläimet

Nuuttila, Kalle
Nimeke: Äkkää ja tökkää - Eläimet
Tekijät: Nuuttila, Kalle (Kirjoittaja)
Ounaslehto, Riku (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523547186
Tuotemuoto: Pahvisivuinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.12.2022
Hinta: 24,50 € 18,38 € (16,71 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Äkkää ja tökkää
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 28
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Pienten kirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 2
Tökkää täplikkäitä eläimiä! Etsi erilainen meritähti. Laske lepakot! Pörröisten, suomuisten, viiksekkäiden ja siivekkäiden eläinten maailmassa on loputtomasti ihmeteltävää ja tutkittavaa yhteisiin lukuhetkiin! Hauskojen kysymysten lisäksi upea ja lasta aktivoiva katselukirja tulvii värejä, muotoja ja hellyttäviä eläinhahmoja äkättäväksi ja tökättäväksi. Kirjassa tutustutaan suomalaisiin koti- ja villieläimiin sekä maailman eläimiin. Kuvituksissa möngitään, vipelletään ja sukellellaan niin viidakossa, metsässä, savannilla, järvessä, meressä, puutarhassa, mullan alla kuin öisessä luonnossakin.

Äkkää ja tökkää on kirja, jonka äärellä osoittaminen ei ole epäkohteliasta!

Kalle Nuuttila on kustannusalan moniottelija ja kahden pienen pojan isä. Hän on suomentanut useita lastenkirjoja ja kirjoittanut aiemmin mm. lasten tietokirjat Kuka keksi banaanipotkun ja Äkkää ja tökkää liikenteessä (Lasten Keskus).

Riku Ounaslehto on pohjoisesta ponnistanut, nykyään helsinkiläistynyt kuvittaja. Hänen monipuolinen kuvitustyylinsä taipuu niin kuvakirjoihin, näyttäviin jouluilmeisiin, animaatioihin kuin uniikkeihin kuosiluomuksiin.

Ikäsuositus: 2


Katso myös näitä tuotteita