Emppu perustaa eläinhotellin

Marttinen, Tittamari
Nimeke: Emppu perustaa eläinhotellin
Tekijät: Marttinen, Tittamari (Kirjoittaja)
Kerttula, Valpuri (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523541139
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 19,50 € (17,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Empun eläinhotelli
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 71
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 5
Emppu ja hänen ystävänsä pääsevät toteuttamaan jokaisen eläinrakkaan suurimman unelman: he avaavat eläinhotellin lemmikeille! Touhua ja tohinaa riittää alusta saakka. Huonekaluja maalataan, temppuratoja rakennetaan, leluja hankitaan ja herkkuosastokin pitää perustaa. Tärkeintä on, että eläinvieraat viihtyvät! Pian lasten omat lemmikit, corgi-koira Pessi ja norjalainen metsäkissa Pulla, saavat seuraa energisestä Jekku-koirasta, undulaattikaveruksista Pepistä ja Totista, eläkkeelle jääneestä koripalloilijarotta Teemusta ja monista muista persoonallisista ja hellyttävistä lemmikkieläimistä.

Lemmikkien kanssa ei kaikki kuitenkaan suju aina suunnitelmien mukaan. Tarvitaan monta jännittävää käännettä ennen kuin selviää, mistä Jekku on löytänyt nakkikätkön, miten kummassa Teemu-rotta on saanut kultaisen koripallon ja mitä sävelmää Peppi aina visertää.
Lemmikit ovat niiiiiiin ihania!

Empun eläinhotelli on uusi helppolukuinen, hauska ja jännittävä kirjasarja, joka sopii myös ääneen luettavaksi. Lasten ja heidän eläinystäviensä vauhdikkaita seikkailuja ja toilailuja vauhdittaa selkeä, mutta rikas kieli sekä raikas nelivärikuvitus.


Katso myös näitä tuotteita