Ihanan iljettävät eläimet

Corrigan, Sophie
Nimeke: Ihanan iljettävät eläimet
Alkuteos: The Not Bad Animals
Tekijät: Corrigan, Sophie (Kirjoittaja)
Pyysalo, Marketta (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523542907
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,50 € 6,00 € (5,45 € alv 0 %)

Alkuteos: The Not Bad Animals
Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 159
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Ale-kirjat
Kirjastoluokka: L58 ELÄINTIEDE
Ikäsuositus: 5
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: eläimet, ominaisuudet, väärinkäsitykset, ennakkoluulot, pelko, eläinten käyttäytyminen, luontosuhde, huumori
Iik, hämähäkki! Eiii, hiiri! Ou nou, niljakas lepakko... Jokaisella meistä on jokin otus, joka pistää ihon kananlihalle ja värisyttää selkäpiitä. Pelkkä ajatuskin inhokkiotuksista saa kiemurtelemaan. Ne ovat rumia, vaarallisia, yököttäviä, limaisia, ällöjä... Hetkinen, hetkinen, riittää jo! On aika korjata väärät luulot kertaheitolla ja puhdistaa eläinten maine.

Hihityttävän hauskassa kirjassa iljettävät elukat saavat viimein puheenvuoron. Kirja paljastaa, millaisia nämä parjatut eläimet oikeasti ovat, mitä ihmeellisiä taitoja niillä on ja miten tärkeä rooli niillä on maailman ekosysteemeissä. Paatuneinkin lukija oppii arvostamaan luonnon monimuotoisuutta. Sopiviin paloihin pureksitut tekstit, puhekuplat, faktaruudut ja runsas kuvitus koukuttavat.


Sophie Corrigan on brittiläinen kuvittaja, jonka huumoripitoisista kuvituksista välittyy rakkaus luontoon ja erikoisiin eläimiin, kuten aksolotteihin ja neitokakaduihin.


Katso myös näitä tuotteita