Kasa

Erfving, Emilia
Nimeke: Kasa
Tekijät: Erfving, Emilia (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523541955
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 20,00 € 15,00 € (13,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Kasa
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Pienten kirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
Katkenneita oksia, kuusenneulasia, kukan alkuja ja tammenterhoja. Kasa koostuu milloin mistäkin ja muuttuu vuodenaikojen mukana. Kesällä Kasan päällä pörräävät mehiläiset, syksyllä siili tekee Kasaan pesän ja talvella Kasa peittyy pehmeään lumeen. Kevään tullessa lumi sulaa ja maa tuoksuu raikkaalta. Kaikki alkaa taas alusta.

Ihastuttava ja uniikki pienten kirja käsittelee vuodenaikoja maagisessa satumetsässä hellyttävän Kasa-hahmon kautta. Idea ja inspiraatio kirjaan löytyi suomalaisesta metsästä, jossa vastaan ei tullutkaan eläimiä vaan pieni ja huomaamaton lehtikasa - josta tuli kirjan päähahmo. Kasa on kunnianosoitus lapsille, jotka löytävät taikaa, kauneutta ja ihmeteltävää myös näennäisesti mitättömissä ja vaatimattomissa asioissa. Sellaisissa, joita aikuinen ei edes huomaa.


Emilia Erfving on Vantaalla asuva kuvataiteilija, graafikko ja kuvittaja. Erfving on koulutukseltaan kuvataidekasvattaja ja kuvataiteilija, ja hän on suunnitellut oppimateriaaleja ja oppimispelejä sekä tuottanut ja toteuttanut erilaisia osallistavia taidehankkeita.


Katso myös näitä tuotteita