Liikkua, Leikkiä ja luoda — Liikuntaideoita varhaiskasvatukseen

Pulli, Elina
Nimeke: Liikkua, Leikkiä ja luoda — Liikuntaideoita varhaiskasvatukseen
Tekijät: Pulli, Elina (Kirjoittaja)
Roikonen, Jii (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522887931
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,90 € 29,93 € (27,21 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Hyvä lapsuus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 160
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kasvattajan kirjat
Kirjastoluokka: K79.1 Liikunta. Urheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: varhaiskasvatus, liikuntaleikit, leikit, liikuntakasvatus, lapset (ikäryhmät), leikki-ikäiset, liikunta
Osallista lapset ja onnistu! Liikkua, leikkiä ja luoda on innostava toimintapaketti varhaiskasvattajan työn tueksi. Kirja sisältää vinkkejä liikuntatuokion ohjaamiseen sekä päivittäisen toiminnallisuuden lisäämiseen. Iloinen tekemisen meininki varmistaa, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi myös isossa ryhmässä.

Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet velvoittavat ammattikasvattajia toteuttamaan säännöllistä, lapsilähtöistä, monipuolista ja tavoitteellista liikuntakasvatusta. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Elina Pullin helppolukuiset ja raikkaat ideat sekä Jii Roikosen havainnollinen kuvitus antavat siihen vastauksia. Kirjassa herätetään myös kysymyksiä, joihin lukija itse löytää parhaat, omassa työssään toimivat ratkaisut.

Elina Pulli on pienten lasten liikuntaan erikoistunut kasvatustieteiden maisteri, tietokirjailija, dekkaristi ja runoilija. Hän toimii varhaiskasvatuksen asiantuntijana ja lasten liikunnan kouluttajana. Pulli on tehnyt useita liikuntakirjoja varhaiskasvattajille sekä liikuntaan houkuttelevia pelejä perheen pienimmille.


Katso myös näitä tuotteita