Mitä sä rageet? — Lapsen ja nuoren tunnetaitojen tukeminen

Jääskinen, Anne-Mari
Nimeke: Mitä sä rageet? — Lapsen ja nuoren tunnetaitojen tukeminen
Tekijät: Jääskinen, Anne-Mari (Kirjoittaja)
Pelliccioni, Sanna (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522886316
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 40,00 € 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Mitä sä rageet -sarja
Painos: 3. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kasvattajan kirjat
Kirjastoluokka: 38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tunnetaidot, tunteet, lapset (ikäryhmät), nuoret, tukeminen, tunne-elämän kehitys, lapsen kehitys, kouluikäiset, harjoitukset, tunnekasvatus
Tunnetaidot ovat elämäntaitoja, joita voidaan harjoitella ja oppia. Tunnetaitojen kehittymistä voidaan myös tukea, kunhan se tehdään pitkäjänteisesti, erilaisia lähestymistapoja käyttäen ja lasta kuunnellen.

Mitä sä rageet? Lapsen ja nuoren tunnetaitojen tukeminen on kasvattajan käsikirja, joka liittyy samannimiseen nuorten kirjaan. Kirja osoittaa käytännönläheisesti, miten lapsen ja nuoren lähellä olevat aikuiset voivat tukea tunnetaitojen kehittymistä varhaisesta iästä murrosikään. Kirjan teoriaosuudessa pureudutaan tunnetaitojen oppimiseen. Mitkä asiat vaikuttavat lapsen tunne-elämän kehittymiseen? Mitä tunnetaitojen tukeminen vaatii aikuiselta? Mikä merkitys vihalla on tunne-elämän kehityksessä?

Kirjassa kuvataan esimerkein kohtaamisia lapsen kanssa ja tilanteen herättämiä tunteita kasvattajassa. Teoriaosuuden lisäksi kirjaan on koottu runsaasti monipuolisia harjoituksia ja vinkkejä keskustelun tueksi.


Katso myös näitä tuotteita