Mollin superkortit — Tunnetaitoja ja toimintaa

Kirkkopelto, Katri; Haapasalo, Tiina
Nimeke: Mollin superkortit — Tunnetaitoja ja toimintaa
Tekijät: Kirkkopelto, Katri (Kirjoittaja)
Haapasalo, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 6418132002009
Tuotemuoto: Kortit
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.11.2022
Hinta: 27,50 € 20,63 € (16,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: monia kieliä, ruotsi, suomi
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kasvattajan kirjat
Kirjastoluokka: 38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
Ikäsuositus: 3
Molli on lapsen kasvun kaveri, jonka kanssa voi kuiskailla salaisuuksia, istua hiljaa vierekkäin tai laittaa kaikki hyrskyn myrskyn. Ja mikä parasta - mököttää yhdessä!
Mollin superkortit -korttipakka sisältää 28 kuvallista tehtäväkorttia. Korttien tehtävät ja leikit tukevat lapsen tunne-, rauhoittumis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävissä herätellään myös kehotietoisuutta ja keskittymiskykyä sekä rikastetaan sanallista ilmaisua. Tehtävät sopivat niin ryhmässä kuin kotona tehtäviksi, yhdessä aikuisen kanssa.

Valloittavat superkortit pohjautuvat rakastettuihin Molli-kirjoihin. Korteissa on useampi harjoitus, joista voi valita lapsen tai ryhmän tarpeisiin sopivat. Ihanat kuvat houkuttelevat pelaamaan, leikkimään ja tunnistamaan tunteita.

Katri Kirkkopelto ja Tiina Haapsalo. Haapsalolla on laaja kokemus varhaiskasvatuksen kouluttajana, draamapedagogina ja työnohjaajana. Hän on ollut mukana toimittamassa mm. kirjoja Mun ja Sun juttu (2016) sekä Meidän juttu (2020) ja kirjoittanut teoksen Läsnäolon lahja (2022).


Katso myös näitä tuotteita