Musta tuntuu punaiselta — Kuvataiteellinen toiminta varhaisiässä

Rusanen, Sinikka; Kuusela, Mirva; Rintakorpi, Kati; Torkki, Kaisa
Nimeke: Musta tuntuu punaiselta — Kuvataiteellinen toiminta varhaisiässä
Tekijät: Rusanen, Sinikka (Kirjoittaja)
Kuusela, Mirva (Kirjoittaja)
Rintakorpi, Kati (Kirjoittaja)
Torkki, Kaisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522880840
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,90 € (36,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 190
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kasvattajan kirjat
Kirjastoluokka: K70 TAIDE. TAIDEHISTORIA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kuvataidekasvatus, varhaiskasvatus, lapset (ikäryhmät), leikki-ikäiset, taidekasvatus, luovuuskasvatus, pedagogiikka
Musta tuntuu punaiselta on käsikirja varhaiskasvattajalle, joka pyrkii elämykselliseen ja prosessina muotoutuvaan kuvataidekasvatukseen. Taide puhuttelee ja tarjoaa mahdollisuuksia niin itsen kuin ympäröivän maailman ja kulttuurin kokemiseen ja tutkimiseen. Laadukas varhaisiän kuvataidekasvatus lisää lapsen hyvinvointia, tasa-arvoa ja valmiuksia tuottaa ja arvioida kuvataidetta.

Kirja tarjoaa tietoa lasten kuvataiteellisesta kehityksestä ja kuvataidekasvatuksesta. Kirjassa paneudutaan kuvataiteellisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja pedagogiseen dokumentointiin. Käytännön esimerkit ja elämänmakuinen kuvitus tukevat teorian ja käytännön vuoropuhelua. Kuvataiteellisen työskentelyn erilaisia menetelmiä esitellään monipuolisesti.

Varhaiskasvatuksen rakenteet mahdollistavat kuvataiteellisen työskentelyn vaikka joka päivä. Kuvataidekasvatus voi taittaa ja heijastaa elämän moninaisuutta kuin prisma valoa koskettaen säteillään kaikkea ympärillä olevaa. Kirja jatkaa Hyvä lapsuus -sarjaa.


Katso myös näitä tuotteita