Päiväkoti alkaa, Pikku karhu

Aubert, Dany; Leblanc, Catherine
Nimeke: Päiväkoti alkaa, Pikku karhu
Alkuteos: School is Coming
Tekijät: Aubert, Dany (Kirjoittaja)
Leblanc, Catherine (Kirjoittaja)
Tharlet, Eve (Kuvittaja)
Pyysalo, Marketta (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523542921
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 23,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Alkuteos: School is Coming
Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Pikku karhu
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 24
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Ale-kirjat
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 3
Päiväkodin aloittaminen on jo ihan kulman takana, mutta Pikku Karhu ei ole siitä kovin innoissaan. ”En halua mennä päiväkotiin”, se mukisee. Pikkusiskosta sen sijaan olisi hurjan hauskaa pakata reppu, leikkiä kaiket päivät ystävien kanssa ja saada oma opettaja, joka lukisi kivoja tarinoita. ”Höh, Pikku Karhu saa kaiken”, sisko purnaa.

Äiti ja isä auttavat Pikku Karhua hellästi valmistautumaan päiväkodin aloitukseen. Lopulta Pikku Karhu vakuuttuu siitä, että ehkä päiväkoti sittenkin on oikea paikka sellaisille isoille kontioille kuin se itse on. Ja onneksi päiväkoti on niin suuri, että sinne mahtuvat Pikku Karhun kaveritkin.

Herkästi kuvitettu, hellyttävä kirja tukee pienten lasten elämän tärkeässä ja usein pelottavassakin virstanpylväässä lämpimästi ja kannustavasti.


Ranskalainen Catherine Leblanc on kirjoittanut lukuisia lastenkirjoja, joissa käsitellään lasta kiinnostavia ja lapsen kasvua tukevia teemoja.

Ranskalais-saksalainen Eve Tharlet on kuvittanut satoja rakastettuja lastenkirjoja. Tekijäkaksikko on aiemmin julkaissut mm. kirjat Rakastatko minua, jos..., Kun minusta tuli isoveli ja Liian iso, liian pieni.


Katso myös näitä tuotteita