Piki ja villi vekotin

Kirkkopelto, Katri
Nimeke: Piki ja villi vekotin
Tekijät: Kirkkopelto, Katri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523548695
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.1.2024
Hinta: 26,90 € 20,90 € (19,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Piki
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 32
Tuoteryhmät: Uutta
Tuotehakemisto
Lasten kirjat
Piki-sarja
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Ikäsuositus: 4
Pikin taskussa kilahti.
– Viesti tuli, Piki innostui ja kaivoi esiin uutuuttaan kiiltelevän puhelimen.

Piki on vihdoin saanut oman puhelimen. Se on hieno. Puhelimella voi soittaa Isolle, ottaa valokuvia, kuvata videoita, pelata pelejä ja lähettää viestejä kavereille. Piki on lumoutunut.

Puhelin ei kuitenkaan aina ole kiva. Sinne tulee joskus kurjia juttuja, jotka jäävät vaivaamaan niin, ettei unikaan meinaa iltaisin tulla. Joskus Pikikin lähettää viestejä, jotka kaduttavat. Vähitellen Piki oivaltaa, että puhelin on villi vekotin, joka täytyy kesyttää. Ja joskus sille täytyy sanoa tiukasti, että nyt pysyt siellä taskussa ihan hiljaa etkä häiritse. Minä leikin nyt!

Piki ja villi vekotin on ajankohtainen tarina älylaitteen kautta tapahtuvasta kiusaamisesta kaveriporukassa, tunteista ja ystävyydestä. Kirja herättelee lasta pohtimaan omaa puhelimenkäyttöään: onko kännykkä kiva kaveri vai kurja kapistus? Kirja on jatkoa rakastetulle Piki-sarjalle.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja kuvakirjoja ja oppikirjoja sekä kirjoittanut useita valloittavia Molli- ja Piki-tarinoita. Vuonna 2009 Kirkkopelto sai arvostetun Kylli Koski -palkinnon, ja hänen teoksensa Piki (2016), Molli ja maan ääri (2020) sekä Mustan Kuun majatalo (yhdessä Reetta Niemelän kanssa 2022) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.


Katso myös näitä tuotteita