Pikin villit kortit — Kaveritaitoja, tunteita, toimintaa

Kirkkopelto, Katri; Haapsalo, Tiina
Nimeke: Pikin villit kortit — Kaveritaitoja, tunteita, toimintaa
Tekijät: Kirkkopelto, Katri (Kirjoittaja)
Haapsalo, Tiina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 6418132002276
Tuotemuoto: Kortit
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.5.2024
Hinta: 38,00 € 32,00 € (25,81 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Piki
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kasvattajan kirjat
Piki-sarja
Kirjastoluokka: A38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
Ikäsuositus: 3
Villit kortit -korttipakka sisältää 28 kuvallista tehtäväkorttia. Upeasti kuvitettujen korttien tehtävät ja leikit tukevat lapsen vuorovaikutus-, tunne- ja itsesäätelytaitoja ja ehkäisevät näin kiusaamista. Pikin kanssa leikitään, pohditaan, tunnetaan, opitaan ja tullaan taitavammiksi kavereiksi. Kortit tukevat myös sanallisen ilmaisun kehittymistä ja rikastavat sanavarastoa.

Villien korttien tehtävät ja leikit sopivat varhaiskasvatukseen ja alkuopetukseen, ja niitä voi käyttää myös kotona yhdessä aikuisen kanssa. Kussakin kortissa on useampi harjoitus, joista voi valita lapsen tai ryhmän tarpeisiin sopivimmat.

Valloittavat, villit ja koskettavat kortit pohjautuvat rakastettuihin PIKI-kirjoihin ja laajasti käytössä olevaan PIKI-toimintamalliin, joka on kehitetty kiusaamisen ehkäisyyn lapsiryhmissä.

Katri Kirkkopelto on kuvataiteilija, kuvakirjailija, kuvittaja ja kuvataideopettaja. Hän on luonut rakastetun Molli-hahmon ja kuvittanut ja kirjoittanut lukuisia kuvakirjoja ja oppikirjoja. Kirkkopellon teokset ”Piki” (2016), ”Molli ja maan ääri” (2020) sekä ”Mustan Kuun majatalo” (2022) olivat Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokkaina.

Tiina Haapsalolla on laaja kokemus varhaiskasvatuksen kouluttajana, työnohjaajana ja ratkaisukeskeisenä terapeuttina. Hän on ollut mukana toimittamassa mm. materiaaleja Mun ja Sun juttu (2016), Meidän juttu (2020) sekä Mollin superkortit (2022) ja kirjoittanut teoksen Läsnäolon lahja (2022).


Katso myös näitä tuotteita