Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö — Studion kummitus

Leppänen, Pete
Nimeke: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö — Studion kummitus
Tekijät: Leppänen, Pete (Kirjoittaja)
Mela, Paula (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523548596
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.9.2023
Hinta: 24,00 € 18,00 € (16,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Sarja: Rokki-Pupu & Rolli-Pöllö
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 171
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Lasten kirjat
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
Rokki-Pupu ja Rolli-Pöllö ovat singahtaneet Pöpelikkölän kuuluisimmiksi rokkitähdiksi. Joka puskassa on joku fani nykimässä hihasta. Rasittavaa ja superpörheetä yhtä aikaa!

Syyslomalla ystävykset suuntaavat Glitterikaupungin Studio Lokinpesään ikioman levyn äänityksiin. Mukana hyörivät roudari Raisu-Marsu ja tuottaja Spläsh. Taukohuoneessa Rokki ja Rolli tapaavat myös oman levynsä kanssa taistelevan hevilegendan Ossi Opossumin.

Rokki ja Rolli aloittavat äänitykset, ja levynteko etenee vauhdikkaasti. Raisu-Marsukin pääsee ruuvaamaan soundiin kunnon pörhöä Hevi-Siililtä lainatuilla säröefekteillä. Mutta mitä himskattia! Jostain tunkeutuu ääniraidoille outoa ulinaa, jonka alkuperä on täydellinen mysteeri! Onko studiossa kenties... kummitus?

Rokin ja Rollin studioseikkailu pursuaa karvat pörhistävää jännitystä ja riemastuttavia rokkiviittauksia!

Pete Leppänen tarttui kitaraan jo yläasteikäisenä. Kun koulun muut kitaristinalut tahkosivat Metallican riffejä, Petelle oli selvää, että biisit tehdään itse ja keikoille mennään niitä esittämään.

Kymmenen albumia, satoja keikkoja ja tuhansia kilometrejä myöhemmin kokemuksia oli kertynyt niin koti- kuin ulkomaiden rokkikellareista. Läpimurto jäi saavuttamatta rockin tähtitaivaalla, mutta unelmat löysivät uusia suuntia, joissa mielikuvitus saisi saatella rokkihaaveet maaliin asti.

Peten mielessä alkoi itää tarina Rokki-nimisestä pupusta, altavastaajasta ja taivaanrannanmaalarista, sekä Rolli-Pöllöstä, pupun huhuilevasta sielunkumppanista. Pete ammensi 30 vuoden kokemuksensa rock'n'rollin alamaailmasta ja loi paperille Pöpelikkölän pienet rokkitähdet.

Rokkiunelmien jahtaamisen rinnalla Pete on harjoitellut kirjoittamista tietokirjojen maailmassa. Hän on ollut toinen kirjoittaja tietokirjoissa underground-liikkeestä, joogasta ja kahvivallankumouksesta. Päivätyönsä hän tekee kirja-alalla ja iltahommat edelleen kitaran varressa Rokille ja Rollille uusia kokemuksia keräten.


Katso myös näitä tuotteita