Tarinataikurit — Sanataideharjoituksia lapsille

Vuori, Katariina
Nimeke: Tarinataikurit — Sanataideharjoituksia lapsille
Tekijät: Vuori, Katariina (Kirjoittaja)
Hurme, Maija (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523542785
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,50 € 19,88 € (18,07 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 87
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kirjastoluokka: 38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sanataidekasvatus, taidekasvatus, luovuuskasvatus, lapset (ikäryhmät), nuoret, maahanmuuttajat, sanataide, luovuus, kertomukset, luova kirjoittaminen, kirjoittaminen, harjoitukset, opetus, ohjaus (neuvonta ja opastus)
Lapsi on luonnostaan luova, ja mielikuvitus on taito, jota kannattaa vaalia. Luovuus on avain, jolla avautuvat jykevätkin ovet. Tämän oppaan sanataide- ja luovuusharjoitukset innostavat monenikäisiä tarinoimaan. Tarinataikurit maistelevat sanoja, nostavat ajatuksia hatusta ja huiskivat tarinoita lentoon. Joskus tarina pulppuaa lauluna, liikkeenä tai piirroksena: luovuus on ihanan arvaamatonta.

Oppaan harjoitukset sopivat niin päiväkoteihin, kerhoihin kuin kouluihinkin. Niitä voi käyttää sanataidetuokioissa, S2-opetuksessa, tunnetaitojen harjoittelussa tai vaikka metsäretkillä. Harjoituksia voi tehdä myös yksin: kotona, mökillä, mummolassa tai koulumatkalla. Kirjassa on vinkkejä, joiden avulla saman tehtävän voi räätälöidä monenikäisille.

Katariina Vuori on kirjailija, sanataideohjaaja sekä kirjallisuusterapiaohjaaja. Vuori on myös fysioterapeutti ja arkeologi. Hän on opiskellut ja työskennellyt ympäri maailmaa ja asunut viisi vuotta purjeveneessä. Nyt hän on kotiutunut Ouluun kahden lapsensa ja koiriensa kanssa. Vuorelle myönnettiin vuonna 2019 Tietokirjailijapalkinto ansiokkaasta tuotannostaan.


Katso myös näitä tuotteita