Viimeiset lohikäärmeet

Puikkonen, Arja
Nimeke: Viimeiset lohikäärmeet
Tekijät: Puikkonen, Arja (Kirjoittaja)
Ekebom, Terhi (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523547193
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 28.9.2023
Hinta: 23,00 € 17,25 € (15,68 € alv 0 %)

Kustantaja: Lasten Keskus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 106
Tuoteryhmät: Tuotehakemisto
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 6
Mäyryskäkujalla on hiljaista, ränsistynyttä ja aika lailla outoa. Tienvierus kasvaa heinää, ja korkeat lauta-aidat peittävät hylättyjen huviloiden pihat näkymättömiin. Joka ikinen portti on tiukasti lukossa. Juuri tällaisista paikoista löytyy kiellettyjä lohikäärmetalleja.

Tallin löytäminen ei ole helppoa, mutta Roopert aikoo onnistua. Etsintäretkelle lähtee mukaan Pikkuserkku, joka ymmärtää Roopertin palavan halun tulla lohikäärmeratsastajaksi. Tai edes löytää itselleen oma suomuinen lemmikki.

Kaikki eivät lohikäärmeisiin usko. Modernisoinnin ja siistimisen lautakunta haluaa jyrätä vanhan Mäyryskäkujan ja rakentaa tilalle kerrostaloja. Silloin jäisivät kodittomiksi Yön Pimeys, pieni Violetti ja muut upeat eläimet.

Roopert ja Pikkuserkku päättävät toimia. Lohikäärmeet on pakko pelastaa!

Arja Puikkonen on Finlandia Junior -palkittu vapaa kirjailija ja sanataiteen opettaja. Hän toimii aktiivisesti kirjallisuuden ja kulttuurin puolesta. Puikkonen on myös eläinystävä. Hän viihtyy talleilla ja on ratsastanut kymmeniä vuosia.

Terhi Ekebom on kuvittaja, kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja sarjakuvataiteilija. Hänen upeat, runsaat kuvituksensa ovat tuttuja mm. kirjankansista. Ekebom tekee myös teoksia julkisiin tiloihin, kuten seinämaalauksia ja metallireliefejä.


Katso myös näitä tuotteita